MEDIATION ALGEMEEN

Op zoek naar een oplossing

Kinderen en jongeren

Heb je een ruzie met leeftijdsgenoten of leerkrachten waarvan je denkt dat je het niet meer zelf kan oplossen? Of gaan je ouders scheiden en heb je daar veel vragen en zorgen over? Maken je ouders veel ruzie en praten ze niet meer met elkaar of met jou? Dan is Mediation een goede manier om je te helpen. Samen gaan we op zoek naar oplossing. En dan wel een oplossing waar iedereen het mee eens is.

Volwassenen

Heeft u een conflict op uw werk? Of een belangrijk verschil van mening met uw partner of leidinggevende? Of heeft u een probleem met de uitvoering van de omgangsregeling en komt u er samen niet uit? Dan is Mediation een goede manier om te komen tot een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden. Mediation maakt op basis van vertrouwen en vrijwilligheid de weg vrij zodat u tot een gezamenlijke oplossing komt.

 

Als Mediator ben ik onpartijdig. Ik zorg  ervoor dat alle partijen aan tafel hun verhaal kunnen vertellen.  In tegenstelling tot de rechtspraak zijn er geen winnaars en verliezers. Mediation is snel, efficiĆ«nt en goedkoper dan de reguliere rechtspraak. Het kan u veel tijd en geld besparen en voorkomt teleurstellingen omdat u er altijd samen uitkomt. Meestal zijn de gesprekken met de partijen samen. Het is ook mogelijk apart een gesprekken te voeren. Beide partijen moeten het daar dan wel mee eens zijn. De Mediation gesprekken gemiddeld anderhalf uur en gemiddeld eens per twee weken.

Industrieweg 5

4731 SB Oudenbosch

Telefoon 06-38 10 99 30

 

info@leorinck.nl